Gullis Skjul - En lyxigare skogsupplevelse!

Bo med hotellstandard i skogen utan el och vatten. Laga din mat över öppen eld, njut av stjärnhimlen genom stora glaspartier i en skön dubbelsäng. En skogsupplevelse utöver det vanliga med bästa läge på västkusten, närhet till både hav och sjö.

En upplevelse utöver det vanliga

Skjulet är byggt av återvunnen plåt och glas. Förutom ett och annat får ligger det helt för sig självt i en liten skogsdunge. Ett unikt boende för dig som vill tillbringa en natt i skogen men med en lyxigare touch. Det stora eldfatet ger möjlighet till att laga en god middag. Muurika, grytor och ett fullt utrustat utekök finns till ert förfogande.

Skjulet ligger en bit gångväg från vår gård, från parkeringen ca 200 m. Packkärra finnes. Soffan bäddas enkelt ut till en dubbelsäng om man är fler än 2 personer.

Skjulet är inte isolerat men kaminen värmer snabbt upp och det går jättebra att sova där även vintertid.

Pris från: 2590 kr/natt

Boka

Boka via mail, telefon.
+4673-80 54 506  ┃ hej@gullisgard.se

Se länkar för bokningskalender.

Hitta hit

Gullis skjul ligger strax utanför Falkenberg i natursköna Vessigebro. Enklast sättet att ta sig till oss är med bil.

Företagsevent eller större sällskap?

Det går även utmärkt att hyra Skjulet för en kväll om man är ett störrre sällskap för lite lägerelds feeling, 5-kamp och mat. Passar perfekt till t.ex. företagseventet, kick-offen eller bara som en lite roligare kväll med dina vänner. Hör av dig så kikar vi på ett passande upplägg.